İLKAV'ın Gazze, Ocak ayı ikinci yardımlarının dağıtımına devam edildi
Değerli kardeşlerimizin Allah rızası için İLKAV Gazze yardımı hesabına göndermiş oldukları yardımlarını belli bir miktara ulaştıkca Gazze'deki kardeşlerimize göndermeye devam ediyoruz. Gazzeli kardeşlerimiz de yardımları siyonist katillerle ve açlıkla mücadele eden kardeşlerimize ulaştırıyorlar.
İLKAV
06.02.2024 11:17
161 okunma
Paylaş

 İLKAV'ın Gazze, Ocak ayı ikinci yardımlarının dağıtımına devam edildi

Değerli kardeşlerimizin Allah rızası için İLKAV Gazze yardımı hesabına göndermiş oldukları yardımlarını belli bir miktara ulaştıkca  Gazze'deki kardeşlerimize göndermeye devam ediyoruz. Gazzeli kardeşlerimiz de yardımları siyonist katillerle ve açlıkla mücadele eden kardeşlerimize ulaştırıyorlar.
 
Yaşadıkları zor  şartlara rağmen yardımların dağıtımına dair video ve fotoğrafları da bize gönderiyorlar, biz de gelen video ve fotoğrafları sizlerle paylaşıyoruz. 
Rabbimiz yardımlarınızı kabul etsin ve ecrinizi kat kat versin inşâAllah.
 
Bu sefer yapılan yardımlar, un, gıda malzemeleri ve nakdi olarak yapıldı. Bu yardımlara dair fotoğraf ve vidoları sizlerle paylaşıyoruz...
 
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV

...
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık : Yorumunuz :
Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Akışı
© 2020    www.dengeradyo.com          Programlama: Murat Kaya
Adres : Strazburg caddesi Eti mahallesi 18/1 Sıhhıye/ANKARA - Tel :  0 312 232 3535